LÍDER MKS GYULA BÁRDOS VYPLNIL MAJETKOVÉ PRIZNANIE TRANSPARENCY

Jednotka strany Maďarská komunitná spolupatričnosť (MSK) Gyula Bárdos vyplnil majetkové priznanie Transparency. Pridal sa tak ku šiestim volebným lídrom preferenčné najsilnejších politických strán (Michal Truban, Richard Sulík, Tomáš Drucker, Miroslav Beblavý, Arpád Érsek a Igor Matovič), ktorí sa rozhodli poskytnúť podrobnejšie informácie o svojich príjmoch a majetku. Dokument od Bárdosa nájdete na https://volby.transparency.sk/parlament2020/

Bárdos v posledných rokoch pracoval ako referent Bratislavského samosprávneho kraja (2016 a 2017) a ako office manažér športového klubu Inter Bratislava (2018). V kombinácii s príjmami za výkon funkcie predsedu kultúrnej organizácie Csemadok a za poslaneckú funkciu v Senci zarobil 14 až 17-tisíc eur ročne.

Tieto zárobky ale líder MKS nedoložil kópiami daňových dokladov alebo potvrdení o zaplatení daní (doteraz tak spravili zo všetkých lídrov len Sulík, Truban, Érsek a Beblavý).

Bárdos podľa priznania vlastní rodinný dom v Senci s trhovou hodnotou 250-tisíc eur, trojizbový byt v Senci s hodnotou 115-tisíc a garáž v tom istom meste s hodnotou 15-tisíc eur.

(kos)

Zverejnené: 25. 2. 2020
Táto stránka využíva cookies. V prípade, že nesúhlasíte s ukladaním súborov cookies na Vašom zariadení, opustite, prosím, túto stránku.
Ochrana súkromia