KTO PROPAGUJE MOST-HÍD VO VYDRANOCH?

Vydrany sú maďarsko-slovenskou obcou pri Dunajskej Strede s 1700 obyvateľmi. Jej starostom je už tretie volebné obdobie Ladislav Balódi, ktorý aktuálne kandiduje za Most-Híd aj do parlamentu. Facebookovská stránka „Oficiálna stránka obce Vydrany“ uvádza okrem pozvánok na mestské akcie, ponuky lokálnych obchodov, zmien v otváracích hodinách lekárov či pošty v poslednom čase aj linky na rozhovory s Balódim a akcie Mostu-Híd.

Pred mesiacom si stránka dala do záhlavia aj banner s volebným bilbordom Balódiho. Stránka má 700 sledovateľov a kontaktný telefón je na obecný úrad.
https://www.facebook.com/pg/hodoskozseg/posts/

 

 

Keď sme telefonicky konfrontovali starostu, že či nejde o zneužívanie obecnej stránky na osobnú volebnú kampaň, povedal nám, že to nie je ich obecná stránka (vraj nemajú žiadnu) a že nevie kto za „oficiálnou stránkou“ stojí. Ale že to preverí.

Pár hodín sa neozýval, ale medzitým sme si všimli, že zo stránky zmizol politický banner aj všetky linky na mosťácke promo. Voláme starostovi späť.

Vraj majiteľa nezistili, ale cez mestský rozhlas dali vyhlásiť, že nech je to ktokoľvek, nech stiahne tú propagáciu Balódiho ?

To je vtipné, lebo nikto súkromným stránkam nebráni zdieľať niekoho volebné letáky, skôr by mal starosta trvať na tom, aby stránka prestala o sebe vyhlasovať, že je oficiálnou stránkou obce, ak ňou naozaj nie je…

P.S. Ak ste z Vydran, napíšte nám, kto podľa Vás za touto FB stránkou stojí, respektíve ako ste ju doteraz vnímali.

(gs, kos)

Zverejnené: 21. 2. 2020
Táto stránka využíva cookies. V prípade, že nesúhlasíte s ukladaním súborov cookies na Vašom zariadení, opustite, prosím, túto stránku.
Ochrana súkromia